Kalendar Kreativne nedjelje za 2022. godinu

Kalendar

Poštovani,

čast nam je da smo u prilici predstaviti kalendar kojim želimo zahvaliti svim našim klijentima, saradnicima, prijateljima i pratiocima na društvenim mrežama koji su, tokom cijele 2021. godine aktivno učestovali u odabiru modela koji krase njegove stranice. Ovaj kalendar nije samo obični preglednik datuma u 2022. godini, jer svaka njegova stranica je kruna mjesečnih priča objavljenih u rubrici *Kreativa nedjelja*, redovnom sadržaju zvanične Facebook stranice Veterinarske stanice „Dr Salkić“ d.o.o. Travnik, u kojoj pratioci šalju fotografije svojih ljubimaca ili domaćih životinja.

Riječ je o fotografijama koje su zabilježene u svakodnevnom životu, gdje nema vještačkog poziranja, nego je zbilja uhvaćena u jednom zgodnom trenutku koji onda postaje uspomena. I baš zbog toga su te fotografije lijepe, jer one su umjetnost života. Hvala svima koji su bili spremni dijeliti ih s nama i našom publikom.

Modeli 2022. godine su: “Pacijent u džepu”, Stefi, Aby, Hazim i Lili, Flafy-Cicko, Tina, Mačak i Simba, Tigar, Mrki, Alfa, Doly i Rio. Kalendar  je stoni, ima ukupno 28 stranica, jer osim dijela sa datumima, sadrži i veterinarske savjete za odgajivače sitnih životinja, vlasnike kućnih ljubimaca, farmere, djelimično pčelare i lovce u ulozi zaštite divljači.

Po jedan primjerak kalendara će dobiti pobjednici naše nagradne igre, dio smo pripremili kao poklon stalnim klijentima i poslovnim partnerima, a dio smo pustli u prodaju. Svoj primjerak možete nabaviti u našim prostorijama, na adresi Luka 14A u Travniku. Mogućnost dostave poštom. Za dodatne informacije nas možete kontaktirati.

Neka Vam bude sretan svaki dan 2022. godine!

© Veterinarska stanica „Dr Salkić“ d.o.o. Travnik

Urednik kalendara Aida Ramčić-Salkić, dipl.oec.

Savjeti vlasnicima i ljubiteljima životinja dr.sci Alen Salkić, dr.vet.med.

Štampa „Graforad“ Travnik

Podijelite: