Naših 15 godina

Jubilej

Bez puno priče, uz kafu i kolač, na jutarnjem sastanku smo započeli današnji radni dan, koji ipak nije baš sasvim običan. Današnji datum, 12. decembar, je datum registracije Firme, te dan kada slavimo rođendan. Ove godine nam je punih 15 godina.

Veterinarska stanica „Dr Salkić“ Travnik je osnovana 12. decembra 2007. godine kao društvo ograničene odgovornosti, a njena prethodnica je od 2003. godine bila Privatna veterinarska praksa „Dr Salkić“. Osnivač je jedan od pionira privatnog poduzetništva u oblasti veterine u Federaciji BiH – dr.sci. Alen Salkić, dr.vet.med., koji je ujedno vlasnik 100% udjela u Društvu. Osnovna djelatnost su veterinarske usluge. Tokom godina smo iznjegovali čitav niz stručnog kadra, a trenutni tim broji sedam ljudi. Susretali smo se s brojnim izazovima, usponima i padovima, ali smo uvijek znali da moramo dalje, jer: Jedna je Veterinarska stanica “Dr Salkić”.

Ne idemo ispred ili iza Vas, nego pored Vas, osluškujući Vaše potrebe. Nadamo se da ćemo još dugi niz godina biti zajedno.
Sretan nam rođendan .

#drsalkic #vetsalkic #vetdrsalkic #petnaestgodinadrsalkic #jubilej

(PR: @vet.drsalkic)

Podijelite: